Ny side 2
Startside Produkter og tjenester Informasjon Historien om Lundeby Veibeskrivelse Filoverføring Kontakter     


PAKKEUTSENDELSER


Ved pakkeutsendinger trenger vi å vite om pakkene skal sendes som bedriftspakke eller servicepakke. Bedriftspakker blir levert direkte på døren hos mottakeren, fortrinnsvis bedrifter. Er ikke mottakeren tilstede leveres den til nærmeste postkontor og man mottar en hentelapp i postkassen. Bedriftspakker gjelder primært for bedrifter og institusjoner. Servicepakker kan også sendes til privatpersoner. Disse havner på nærmeste postkontor hvor en hentelapp utstedes.

NB: Posten har en rekke gebyrer forbundet utsending av pakker. Portoen på pakker som av ulike årsaker kommer i retur blir viderebelastet kunde. 

Posten har endel merarbeide pga adresser som er feil. Posten fakturerer et gebyr for dette. Dette gjelder også dersom postnummeret i adressen er feil, eller postnummeret til postboks-adressen er benyttet sammen med gateadressen. Lundeby tar ingen ansvar for adresseregistere som ikke er oppdatert. Trenger du hjelp til vasking av adresseregister kan Adresseservice eller Posten hjelpe deg med dette.

 

 


Startsiden Produkter og tjenester Informasjon Historien om Lundeby Veibeskrivelse Filoverføring Kontakter  

Lundeby & Co Bokbinderi as - Lundebyveien 5, 1878 HÆRLAND
Telefon: +47 69 89 86 00

Lundeby & Co Bokbinderi as ©2000-2017.  Alle rettigheter reservert.