Ny side 2
Startside Produkter og tjenester Informasjon Historien om Lundeby Veibeskrivelse Filoverføring Kontakter     

 Limfrest
 Limfrest m/PUR
 Wire-o innbinding
 Stifting/løkkestift
 Finger- og registerstansing
 Spesialfalsing
 Limfalsing
 Plastpakking
 Konvoluttering
 Adressering
 Brev/Fakturaprinting
 Lagring/distribusjon
 Transport
 Håndarbeide
 Andre produkter

LAGRING OG DISTRIBUSJON

Lundeby Lager & Distribusjon er et fullt servicelager og distribusjonsfirma. Lokalene er sikret slik at lageret er et høysikkerhetslager. Vi er 9 ansatte på denne avdelingen. Vi holder til i et bygg hvor 1200 kvm og 2200 palleplasser skal benyttes for lagring og distribusjon.

Vi lagrer og distribuerer mange forskjellige produkter og for mange forskjellige firmaer. Trykkerier benytter oss til å lagre og ettersende restene av hovedopplag og spesialutsendelser. Vi vet at våre kunder krever korte leveringstider og høy fleksibilitet, og vi jobber deretter. Vi har egen transportpark som henter og leverer våre kunders varer, noe som gir oss unik leveringsservice. Skulle vi trenge ekstra arbeidskraft for å utføre en jobb, skaffer vi dette umiddelbart.

Vi har lagt stor vekt på sikkerhet. Derfor har vi montert klimakontroll som sørger for at luftfuktigheten til enhver tid er korrekt. Vi har selvfølgelig brannsikring. Dessuten har vi godt bevoktede lokaler.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Vi henter dine varer, lagrer dem og leverer dem til rett tid på rett sted når du ønsker det. Vi har et stort distribusjonsnettverk med daglige turer til Oslo. Dette gjør at vi kan levere i Oslo ved bestilling kl. 11.00 dagen før.

INFORMASJONSBROSJYRE
Klikk her for å laste ned en informasjonsbrosjyre om Lundeby Lager & Distribusjon.

 


Startsiden Produkter og tjenester Informasjon Historien om Lundeby Veibeskrivelse Filoverføring Kontakter  

Lundeby & Co Bokbinderi as - Lundebyveien 5, 1878 HÆRLAND
Telefon: +47 69 89 86 00

Lundeby & Co Bokbinderi as ©2000-2017.  Alle rettigheter reservert.