Ny side 2
Startside Produkter og tjenester Informasjon Historien om Lundeby Veibeskrivelse Filoverføring Kontakter     

 Limfrest
 Limfrest m/PUR
 Wire-o innbinding
 Stifting/løkkestift
 Finger- og registerstansing
 Spesialfalsing
 Limfalsing
 Plastpakking
 Konvoluttering
 Adressering
 Brev/Fakturaprinting
 Lagring/distribusjon
 Transport
 Håndarbeide
 Andre produkter


PLASTPAKKING

Lundeby har 8 plastpakkere som kan plastpakke fra A6 til A3-format. Max tykkelse er 4,5cm. Vi kan tilby alle varianter av plast. Vil du ha trykk på plasten, kan vi også være behjelpelige med det. Vi kan plastpakke 5 bilag maskinelt og 4 bilag manuelt og har lang erfaring med alle typer bilag. Klikk her for informasjon om plassering av bilag.

Vi har også krympetunnel på en av våre plastpakkere. Dette gjør at tunge produkter ikke slenges rundt i plasten og ødelegger pakkingen.

Maisplast
Vi kan tilby en spesiell plast, maisplast, for de miljøbeviste. Denne plasten er laget av mailsstivelse, 100% organisk materiale. Denne plasten kan også leveres med påtrykk i flere farger.

Aluminiumsfolie
Det er en stadig større kamp om opperksomheten i postkassen og i butikkhyllene. Derfor tilbyr vi nå muligheten å trykke på metallisert plast og demetalisere i de feltene du ønsker at kunden skal kunne se på produktet for å øke nysgjerrigheten. På denne måten oppnår man to effekter. For det første får man en større oppmerksomhet på grunn av at man benytter en annen type emballasje på produktet som skiller seg ut. For det andre har mottakeren mulighet til å se litt av hva som befinner seg inni pakka. Dermed øker man nysgjerrigheten. På denne måten kan salget og responsen økes. Som et eksempel sendte Egmont ut Donald Duck nr.12/2005 med metallisert plast. Dette økte salget i butikkene med 25.000 eksemplarer i forhold til foregående utgaver hvor man benyttet vanlig blank plast. Trykkvaliteten er meget god. 8 ukers produksjonstid må påberegnes.

 


Startsiden Produkter og tjenester Informasjon Historien om Lundeby Veibeskrivelse Filoverføring Kontakter  

Lundeby & Co Bokbinderi as - Lundebyveien 5, 1878 HÆRLAND
Telefon: +47 69 89 86 00

Lundeby & Co Bokbinderi as ©2000-2017.  Alle rettigheter reservert.